GHOR BZO

Nieuws - Archief

Brabantse gemeenten doen onderzoek naar risicobeleving en informatiebehoefte inwoners

In de provincie Noord-Brabant wordt de komende weken een onderzoek gedaan naar de risicobeleving van haar inwoners. In totaal elf gemeenten, verspreid over de provincie, doen eraan mee. De gezamenlijke veiligheidsregio’s coördineren het project. Doel van het onderzoek is te achterhalen hoe de inwoners denken over mogelijke risico’s in hun omgeving en welke informatie ze daarover willen ontvangen. De onderzoeksresultaten moeten de gemeenten en veiligheidsregio’s helpen om de komende jaren hun informatie goed af te stemmen op die behoefte.

Meer over...

Veiligheidswijzer 2007-2008

In mei 2007 is in Zuidoost-Brabant de Veiligheidswijzer 2007-2008 verspreid.

Meer over...

Rampenoefening Máxima Medisch Centrum

Zaterdagochtend 10 maart vond bij Máxima Medisch Centrum, locatie Veldhoven een grote rampenoefening plaats.

Meer over...

Binnenkort rampenoefening in Zuidoost-Brabant

Tussen 22 januari en 16 februari houden de hulpverleningsdiensten (politie, brandweer en geneeskundige hulpverlening) en de 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant een rampenoefening.

Meer over...

Risicokaart voor Brabant

Wilt u weten welke risico's zich in uw omgeving kunnen voordoen? Vanaf 25 september 2006 kunt u de Brabantse Risicokaart online raadplegen voor een actueel overzicht van de veiligheidsrisico's in uw omgeving.

Meer over...

Maatregelen vogelgriep opgeschort

Nu de vogeltrek geëindigd is en de dreiging van een uitbraak van de vogelgriep minimaal is, worden alle in dit verband getroffen maatregelen ingetrokken c.q. opgeschort.

Meer over...

Voorbereidingen op uitbraak vogelgriep gaan door

Hoewel de vogelgriep nog steeds niet in ons land is vastgesteld, zijn de hulpdiensten in Zuidoost-Brabant de afgelopen tijd doorgegaan met het voorbereiden van hun inzet bij een eventuele uitbraak.

Meer over...

72 uur opgesloten in huis. Red jij het?

Klik voor meer informatie op het logo om naar de website te gaan

 

72uur

Wist u dat:

de GHOR bij alle grote evenementen adviseert over de inzet van geneeskundig potentieel?